Front-end developer

Maxxton is op zoek naar jou!

Ken je Siblu, EuroParcs, Roompot, Vodatent en Vacansoleil al? Super goed! Deze prachtige organisaties werken namelijk allemaal met Maxxton.

Via onze SaaS voor vakantieparken, campings en vakantiehuizen worden er jaarlijks 1.500.000+ reserveringen op een uiterst efficiënte wijze verwerkt via het cloud-based platform. Binnen Maxxton Software hebben wij verschillende oplossingen ontwikkeld en volledig geïntegreerd zoals onze Customer Care module, Web Manager en een veelvoud aan koppelingen via de open REST API en de operations App voor de Technische- en Huishoudelijke dienst.

Wij zijn de ontwikkelaars van toonaangevende functionaliteiten en zijn dé strategische partner van onze klanten en dagelijks in gesprek om processen te automatiseren en efficiënter in te richten en daarmee fouten te voorkomen en kosten te besparen.

Nu we de marktleider in Nederland zijn, groeien we verder richting Europees marktleider. We hebben grote ambities en vragen jou om mee te groeien met Maxxton als onze:

Front-end developer

Jouw rol binnen Maxxton

Als front-end developer bouw je mee aan de door Maxxton ontwikkelde Web Manager applicatie (React) die zorgt voor een feilloze online gastbeleving. Met de Web Manager kan de klant slimme search & bookingsengines, websites en afgeschermde gast- of eigenaren omgevingen bouwen.

Als veelzijdige frontend developer met web-ervaring ga je verder dan het implementeren en responsive maken van designs. Je maakt bijvoorbeeld generieke of juist unieke style selectors waarmee de gebruiker zelf de front-end kan gaan bedienen. Door het toevoegen van een aantal slimme opties laat je de gebruiker zelf zijn/haar design tweaken. Je werkt zowel aan de beheer- als aan de bezoekers zijde van de Web Manager applicatie. Je beschikt hiervoor over uitgebreide kennis van HTML, javascript en (S)CSS waarbij kennis van React een pré is.

Voor ons is het belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet. Afhankelijk van je interesses en ervaring kun je zelf kiezen op welke werkzaamheden je focus zal komen te liggen. Wil je een specialist worden of juist een allrounder? Je beschikt in ieder geval over een oneindige nieuwsgierigheid en interesse in web applicaties en dit vertaal je daadwerkelijk naar praktische oplossingen. Hiermee draag je niet alleen bij aan het product maar ook aan het team. En minstens zo belangrijk: je zorgt er voor dat je jezelf naar een hoger niveau brengt!

Maxxton biedt jou:
  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen
  • Een uitdagende en ambitieuze werkomgeving in een jonge en dynamische organisatie
  • De mogelijkheid om zowel thuis als op ons mooie kantoor in Middelburg te werken
  • Je werkt samen in een team met collega’s uit Nederland en India

Ben jij de front-end developer die we zoeken?

Stuur je CV en korte toelichting naar Caroline. Je kunt ons ook bereiken op 0118-671010. Wie weet ben jij volgende week bij ons op kantoor in Middelburg om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse?

Neem contact op met

Caroline ten Hove
[email protected]
Read more

We're here to help! Drop us a line, if you want to know more about jobs at Maxxton.

[email protected]