Master Traineeship

Boost your career!

Ken je Siblu, EuroParcs, Roompot, Vodatent en Vacansoleil al? Super goed! Deze prachtige organisaties werken namelijk allemaal met Maxxton.

Via onze Saas voor vakantieparken, campings en vakantiehuizen worden er jaarlijks 1.500.000+ reserveringen op een uiterst efficiënte wijze verwerkt via het cloud-based platform. Binnen Maxxton Software hebben wij verschillende oplossingen ontwikkeld en volledig geïntegreerd zoals onze Customer Care module, Webmanager en veelvoud aan koppelingen via de open REST API en de operations App voor de Technische- en Huishoudelijke dienst.

Wij zijn de ontwikkelaars van toonaangevende functionaliteiten en zijn dé strategische partner van onze klanten en dagelijks in gesprek om processen te automatiseren en efficiënter in te richten en daarmee fouten te voorkomen en kosten te besparen.

Nu we de marktleider in Nederland zijn, groeien we verder richting Europees marktleider. We hebben grote ambities en er zijn mogelijkheden voor jou om mee te groeien met Maxxton.

Meegroeien met Maxxton na het afronden van je universitaire opleiding?

Vanuit ons hoofdkantoor in het centrum van Middelburg volgt onze Trainee een gedegen traject dat zo lang duurt als het jou uitkomt, meestal is dit twee jaar. In deze jaren maak je kennis met onze Maxxton software, onze werkwijze en onze klanten in de recreatiebranche. Natuurlijk in theorie, maar vooral in de praktijk. In overleg met jou besteed je gemiddeld een dag per week aan training en opleiding. En de rest van de tijd werk je op onze afdeling Customer Success. Hier ben je als Consultant de schakel tussen de klant, derden en de andere internationale afdelingen van Maxxton.

Waarin ga je groeien?
 • Meedenken en adviseren van klanten bij de inrichting van hun bedrijfsprocessen
 • Centraal staan ​​in een dynamisch internationaal speelveld waar je de belangen van alle betrokken partijen weet te behartigen
 • Prioriteiten stellen, flexibel zijn en snel schakelen is een belangrijk onderdeel van je werk
 • Deelnemen aan software implementatie en consultancy projecten met ervaren collega’s
 • Je consultancy- en verandermanagement vaardigheden perfectioneren om zelfstandig de lijnen uit te kunnen zetten.

Zoals je kunt lezen ben je continu bezig met bedrijfsprocessen, maar die zijn voor elke klant van Maxxton anders. We ontwikkelen continu onze SaaS-oplossingen. Samen met onze klanten. Hoe meer ervaring je hebt, hoe meer patronen je ziet en hoe meer je je kennis en visie kunt delen. Heel handig, want jouw hulp en advies tijdens de implementatie en optimalisatie van onze software heeft uiteindelijk maar één doel: ervoor zorgen dat onze klanten er zo goed mogelijk mee aan de slag kunnen. Dat maakt je werk heel divers met klanten die je als externe collega zien. En je spreekt je Maxxton-collega’s meer dan regelmatig om kennis en inspiratie te delen, en natuurlijk om samen een borrel te drinken!

Kenmerken van onze Maxxton Consultancy Trainee
 • Universitair diploma in b.v. Zakelijke IT & Management, Informatiekunde, Financiën, Bedrijfskunde, Verandermanagement of Supply Chain Management
 • Hands-on, no-nonsense mentaliteit
 • Energieke persoonlijkheid die snel resultaten kan leveren
 • Analytische vaardigheden gecombineerd met pragmatisme
 • Sterke communicatieve, interpersoonlijke en presentatievaardigheden
 • Affiniteit met IT is een pré
 • Vloeiend in Nederlands en Engels (hoofdtaal) in woord en geschrift
 • Beheersing van de Franse taal is een pré
“Vanaf 2018 heb ik samengewerkt met diverse organisaties uit de recreatieverblijfsbranche. Implementaties en het afstemmen op de wensen van de klant is uitdagend. We willen werk leveren dat boven verwachtingen ligt. We focussen op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen van onze klanten. Daar gebruiken we slimme oplossingen voor. Mijn werk is erg divers en uitdagend.”
Susan Smits
Consultant
Maxxton biedt jou een:
 • Uitdagend en afwisselend traineeship
 • De mogelijkheid om zowel je persoonlijke als professionele vaardigheden te ontwikkelen
 • Internationale organisatie gevestigd in Middelburg in de mooie provincie Zeeland
 • Leergierig, enthousiast en jong team.

Ben je een goede match?

Stuur je CV naar Caroline en we weet ben jij volgende week bij ons op kantoor in Middelburg om de mogelijkheden te bespreken. Wil je meer informatie, bel dan 0118-671010.

Ben jij een goede Match?

Stuur je CV naar Caroline en we weet ben jij volgende week bij ons op kantoor in Middelburg om de mogelijkheden te bespreken. Wil je meer informatie, bel dan 0118-671010.

Caroline ten Hove
[email protected]

Selectie van onze Tech Stack

Read more

We're here to help! Drop us a line, if you want to know more about jobs at Maxxton.

[email protected]