Software Developer (Java)

Maxxton is op zoek naar jou!

Ken je Siblu, EuroParcs, Roompot, Vodatent en Vacansoleil al? Super goed! Deze prachtige organisaties werken namelijk allemaal met Maxxton.

Via onze software-as-a-Service voor vakantieparken, campings en vakantiehuizen worden er jaarlijks 1.500.000+ reserveringen op een uiterst efficiënte wijze verwerkt via het cloud-based platform. Binnen Maxxton Software hebben wij verschillende oplossingen ontwikkeld en volledig geïntegreerd zoals onze Customer Care module, Webmanager en veelvoud aan koppelingen via de open REST API en de operations App voor de Technische- en Huishoudelijke dienst.

Wij zijn de ontwikkelaars van toonaangevende functionaliteiten en zijn dé strategische partner van onze klanten en dagelijks in gesprek om processen te automatiseren en efficiënter in te richten en daarmee fouten te voorkomen en kosten te besparen.

Nu we de marktleider in Nederland zijn, groeien we verder richting Europees marktleider. We hebben grote ambities en vragen jou om mee te groeien met Maxxton als onze:

Software Developer

“Bij Maxxton liep ik stage als softwareontwikkelaar. Vervolgens ben ik er gaan werken en heb er toen ook nog mijn scriptie afgemaakt. Ik werk samen met een groot team van Maxxton collega’s en andere internet productontwikkelaars. Ik sta elke dag voor nieuwe uitdagingen en blijf mijn vaardigheden als softwareontwikkelaar verbeteren. Daarnaast werk ik met een fijne groep mensen en ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk.”
Piet Kromhout
Software Developer
Jouw rol binnen Maxxton

Als softwareontwikkelaar bij Maxxton zijn er verschillende mogelijkheden om jouw vaardigheden met Java, React, Angular of Python up-to-date te houden en verder te ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor het bouwen van de online web- en mobiele applicaties voor de grootste spelers in de branche.

Hiervoor heb je bij voorkeur kennis op Bachelor of Master niveau in bijvoorbeeld Computer Science of Communication Technology. Daarnaast kun je werken met een of meer van de programmeertalen: Java, React, Angular, Python. Heb je ook nog kennis van ElasticSearch, dan is dat een groot voordeel.

De rol van de Software Developer vraagt om:

  • Een proactieve en innovatieve houding
  • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Flexibiliteit en vasthoudendheid

Het ontwikkelen van een product is een gezamenlijke inspanning en je bent een sterke teamspeler die streeft naar perfectie. Als senior zet je je kennis en expertise ook in om andere front-end en back-end developers te ondersteunen en mee te denken over toekomstige ontwikkelingen. Uiteraard beheers je de Engelse taal in woord en geschrift.

Maxxton biedt jou:
  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen
  • Een uitdagende en ambitieuze werkomgeving in een jonge en dynamische organisatie
  • De mogelijkheid om zowel thuis als op ons mooie kantoor in Middelburg te werken

Ben jij de Software Developer die we zoeken?

Stuur je CV en korte toelichting naar onze HR Manager Caroline ten Hove en wie weet ben jij volgende week bij ons op kantoor in Middelburg om de mogelijkheden te bespreken.

Interested?

Please contact:

Caroline ten Hove
[email protected]

Selectie van onze Tech Stack

Read more

We're here to help! Drop us a line, if you want to know more about jobs at Maxxton.

[email protected]