Consultant

Maxxton is op zoek naar jou!

Ken je Siblu, EuroParcs, Roompot, Vodatent en Vacansoleil al? Super goed! Deze prachtige organisaties werken namelijk allemaal met Maxxton.

Via onze software-as-a-Service voor vakantieparken, campings en vakantiehuizen worden er jaarlijks 1.500.000+ reserveringen op een uiterst efficiënte wijze verwerkt via het cloud-based platform. Binnen Maxxton Software hebben wij verschillende oplossingen ontwikkeld en volledig geïntegreerd zoals onze Customer Care module, Webmanager en veelvoud aan koppelingen via de open REST API en de operations App voor de Technische- en Huishoudelijke dienst.

Wij zijn de ontwikkelaars van toonaangevende functionaliteiten en zijn dé strategische partner van onze klanten en dagelijks in gesprek om processen te automatiseren en efficiënter in te richten en daarmee fouten te voorkomen en kosten te besparen.

Nu we de marktleider in Nederland zijn, groeien we verder richting Europees marktleider. We hebben grote ambities en vragen jou om mee te groeien met Maxxton als onze:

Consultant

“Vanaf 2018 heb ik samengewerkt met diverse organisaties uit de recreatieverblijfsbranche. Implementaties en het afstemmen op de wensen van de klant is uitdagend. We willen werk leveren dat boven verwachtingen ligt. We focussen op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen van onze klanten. Daar gebruiken we slimme oplossingen voor. Mijn werk is erg divers en uitdagend.”
Susan Smits
Consultant
Jouw rol binnen Maxxton

Je hebt een leidende rol binnen jouw projectteam, waarin zowel Maxxton collega’s als collega’s van de klant samenwerken. Je hebt vrijheid én je kan bouwen op de ervaring van een team van een kleine 200 collega’s in Nederland en India. Na het identificeren en analyseren van alle bedrijfsprocessen ben je in staat om deze om te zetten naar onze softwareoplossingen.
Hiervoor heb je bij voorkeur een relevante Bachelor of Master.

De rol van de consultant vraagt om:
• Creatieve intelligentie en oplossingsgerichtheid
• Sterke organisatorische, verkoop- en adviesvaardigheden
• Hands-on mentaliteit

Daarom is onze perfecte collega slim, zelfsturend, overtuigend en gepassioneerd en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Je vindt het leuk om te puzzelen over zakelijke uitdagingen en om te sparren met klanten en collega’s over de hele wereld. Ongeacht je achtergrond zijn er legio kansen. Bij Maxxton vind je collega’s met verschillende achtergronden en nationaliteiten. Samen vorm je een complementair team en maak je wereldwijd het verschil.

Maxxton biedt jou:
  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen
  • Een uitdagende en ambitieuze werkomgeving in een jonge en dynamische organisatie
  • De gelegenheid om je eigen projectteam te leiden en zelfstandig implementaties uit te voeren voor onze klanten
  • Mogelijkheden om naar het buitenland te reizen en te werken

Ben jij de Consultant die we zoeken?

Stuur je CV en korte toelichting naar Caroline en je kunt ons bereiken op 0118-671010. Wie weet ben jij volgende week bij ons op kantoor in Middelburg om de mogelijkheden te bespreken.

Interested?

Please contact

Caroline ten Hove
[email protected]

Selectie van onze Tech Stack

Read more

We're here to help! Drop us a line, if you want to know more about jobs at Maxxton.

[email protected]